Запрошуємо на симуляцію виборів для десятикласників

Шановні колеги, 
  31 березня 2019 року в Україні відбудуться вибори Президента. Така подія є доброю нагодою для навчання майбутніх виборців, зокрема десятикласників, які вивчають курс громадянської освіти. 

 Задля цього ми відкрили на  інтерактивному сайті www.Citizen.in.ua, який працює як онлайн версія до підручника з громадянської освіти,  можливість для онлайн голосування школярів. 

 Ми запрошуємо школярів здійснити свій вибір не посеред сучасних кандидатів на пост президента, а вибрати із запропонованого нами списку відомих історичних політичних діячів з різних  країн світу.  

  Дуже важливо, щоб вибір школярів був усвідомлений. Задля цього їм необхідно ознайомитися із біографіями відомих в історії постатей щоб зрозуміти, з якими намірами вони йшли у політику і  до чого спричинила  реалізація таких ідей.

  Голосування триватиме до 20-00 31 березня 2019 року. Кожен учасник може проголосувати лише один раз та за одного кандидата. Вибори є анонімними.
Результати ми оголосимо на сайті після 31 березня 2019 року.  Якщо жоден  із запропонованих кандидатів не набере більшості, то відбудеться другий тур.

 Запрошуєте ваших школярів реєструватися на сайті www.citizen.in.ua  Розділ - СПІЛЬНОТА -  ВИБОРИ
 (якщо вони ще цього не зробили раніше) та зробити свій вибір. Розділ - СПІЛЬНОТА -  ВИБОРИ  
 
Вчимося разом  відповідально голосувати та  змінювати нашу країну вже зараз!

  Інтерактивний сайт з громадянської освіти для учнів 10 класів www.citizen.in.ua  надає наступні можливості  на громадянську тематику: симуляції, ігри, опитування, петиції, вибори, флешмоби, оцінювання через автоматичну фіксацію досягнень учня тощо

Copyright © 2016 ВА "Нова Доба". Усі права застережено.