Запрошуємо на всеукраїнський онлайн-урок до Дня Європи в Україні

Шановні колеги! 
Запрошуємо Вас та ваших учнів долучитися до Всеукраїнського онлайн-уроку приуроченого до святкування Дня Європи в Україні, що проводитеметься 15 травня 0 9.25. Для того, щоб узяти участь вам потрібно перейти за посиланням та зареєструватися: http://bit.ly/2DJkx6Q 
Всеукраїнський відкритий онлайн-урок «Європа починається з тебе» спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнівства, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.
Під час відкритого онлайн-уроку, до якого зможуть доєднатися всі школи України, відомий тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур простими словами проілюструє, як впровадження європейських цінностей та стандартів в Україні сприяє покращенню життя кожного українця та формуванню демократії, свободи та прав людини в України.

Водночас Віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе поспілкується з учнями та дасть відповіді на запитання. Підготувати питання ви зможете заздалегідь та надіслати через опитувальну форму, представлену нижче на цій веб-сторінці. Найактивніші учні та школи будуть нагороджені тематичними призами та подарунками від організаторів заходу.

До участі запрошуються учні 8-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів усієї України.

15 травня з 9:00 до 10:30 60 учнів шкіл міста Києва зможуть особисто відвідати відкритий урок «Європа починається з тебе» , який відбудеться в головному інформагентстві Україні – «УКРІНФОРМ» (вул. Богдана Хмельницького, 8/16).

Не забувай, що Європа починається з тебе!

Copyright © 2016 ВА "Нова Доба". Усі права застережено.